In articole

Colon-hidroterapia – cale către sănătate

O sănătate bună presupune să ai intestine puternice

Dintotdeauna omul a știut că o sănătate bună presupune să ai intestine puternice. Societatea modernă susține slujbele din ce în ce mai sedentare (munca în birouri, condusul mașinii, s.a.). Până nu demult măcar ne deplasam la birou (locul de muncă). Acum, din ce în ce mai mulți dintre noi muncim de acasă. Dinamica sănătoasă a intestinului gros este susținută de mișcarea activă a întregului trup: mersul pe jos, alergatul, înotul, exercițiile de yoga.

Când nici acestea nu le realizăm, colonul are tendința să se lenevească. Cum putem ști asta? Numărul scaunelor pe zi devine mai mic. Sănătos era să avem scaun după fiecare masă, mai nou medicina consideră sănătos să avem un scaun pe zi. De asemenea, apar gazele intestinale (din cauza stagnării materiilor fecale, se amplifică procesele de fermentație). Odată cu acestea apar și cantități mai mari de toxine care duc la apariția stărilor de oboseală. Aceste stări persistă și dacă dormim un somn bun. Mulți pacienți se plâng de halenă (mirosul neplăcut, respingător al propriei respirații), și aceasta fiind corelată cu o stare nesănătoasă a colonului.

Colon-hidroterapia - cale către sănătate

Creșterea în greutate (mai ales în zona abdominală), bolile inflamatorii, senzația constantă de foame, constipația, tulburările digestiei, parazitoze intestinale, somnolența în timpul zilei, piele uscată, îmbătrânire precoce ș.a., în plan emoțional: inerția, mobilizarea dificilă în a realiza ceea ce ne-am propus, lipsa voinței puternice, tristețe cu sau fără motiv, scăderea bucuriei de a trăi s. a., în plan mental: concentrare dificilă, scăderea atenției, a capacității de memorare și evocare a ceea ce deja am memorat, agitație, scăderea lucidității, a clarității mentale, luarea cu greutate a unor decizii simple s.a., toate acestea pot fi îmbunătățite prin realizarea colon-hidroterapiei.

Colon-hidroterapia este procedura simplă prin care se curăță colonul cu ajutorul apei calde și purificate.

Aparatul care ne ajută este Colonhydromatul (Germania). Acesta e un aparat semiautomat care permite ajustarea presiunii și a cantității de apă funcție de nevoile și toleranța fiecărui pacient.

Procedura durează aproximativ 45 minute.

Periodicitatea realizării ei este stabilită împreună cu medicul, funcție de constituția pacientului și de scopul pentru care o realizăm.

Dacă vă hotărâți să vă îmbunătățiți starea lăuntrică prin detoxifiere și curățarea colonului, vă așteptăm în CENTRUL TRANSILVAN DE VINDECARE NATURALĂ. Pentru detalii ne găsiți la  numărul de telefon 0721393355.

Sănătate deplină!
Recommended Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
Colon-hidroterapia - procedura propriu zisăColon-hidroterapia – Contraindicații