Care este conceptul nostru?

În orice situație ai fi, orientarea noastră este către tratamentul individualizat și particularizat pentru fiecare pacient în parte. Din acest motiv consultațiile noastre includ evaluarea tuturor nivelurilor pacientului atât clinic, paraclinic cât și prin tehnologia NLS cu ajutorul aparatului de biorezonanță Metatron 4025. Surprindem astfel modificări celulare apărute înainte de a avea ecou în planul fizic, practic înainte de fi resimțite ca simtome specifice ale bolilor fizice.

Urmărim constant să folosim în terapie doar produse naturale, metode de diagnostic și tratament neinvazive.

Folosim produsele naturale apicole, plante și derivate din plante, uleiuri esențiale pure, utilizate intern și extern. De asemenea, cu ajutorul Colon Hydromat reușim purificarea colonului, și a întregii structuri fizice.

Ce produse folosim?

Urmărim să folosim produse de calitate superioară, să cunoaștem personal furnizorii, metodele de producție, stocare și transport.

Cum ne desfășurăm activitatea?

Structura activității cuprinde partea de diagnostic și cea de terapii.

Diagnosticul presupune o evaluare complexă inițială a fiecărui pacient în parte.

Terapiile, descrise pe larg în secțiunea de TERAPII, pot fi realizate la indicațiile unui coleg medic sau terapeut din interiorul sau dinafara Centrului Transilvan de Vindecare Naturală.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt