fitoterapie

Fitoterapia

Cetravina

Plantele sunt “stramosii” substantelor chimice de azi – tablete, pulberi, supozitoare, siropuri, etc. Frecvent uitam asta. Dar pentru ca e mai usor sa imitam natura decat sa culegem plantele, sa le uscam, sa le combinam…etc – sintetizam substante chimice, din alte substante chimice, uitand ca efectul terapeutic era dat de substanta x in interiorul complexului biologic in care natural a aparut, ex: acidul acetilsalicilic= aspirina, se gaseste scoarta salciei, acizii omega3 si omega 6 – se gasesc in uleiul de canepa etc.

Va propun sa ne intoarcem la esenta puternica a unui tratament individualizat in care plantele de calitate sunt combinate eficient pentru a se putea avea efectul scontat, fara sa bruscheze, forteze, sau impiedice procesele fiziologice sa aiba loc în interiorul nostru, ci să le dinamizeze, sustina, sa le revitalizeze pentru o activitate somatica optima.

Un al mare beneficiu al plantelor este acela ca actioneaza si la nivel emotional. Cine nu stie ca lavanda are un efect profund calmant ? Sau ca menta proaspata pune in efervescenta atat mintea cat si trupul? Studiile stiintifice pun in evidenta faptul ca primele efecte ale plantelor apar inca de cand le mirosim, uleiurile volatile din compozitia lor gasesc calea senzoriala cea mai scurta (mirosul) ca sa ajunga in creier si sa produca modificari benefice rapide.

Avantaje

Cetravina

Mare complexitate chimică

Combinații nenumărate

Fără efecte adverse

Ușor de absorbit

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt